Friskpresset juice / cocktail

About BARDJUS and Cold-pressed juice

BAR’ DJUS

Er et dansk etableret presseri af friskpresset juice. BAR’ DJUS blev etableret i 2016 og servicere allerede en stor del af Københavns marked indenfor cocktailbarer, diskoteker, koncertsteder, festivaler, restauranter & cafeer.

PRODUKTERNE / FRISKPRESSET JUICE

BAR’ DJUS’ produkter er 100% koldpresset juice. Frugterne som anvendes til friskpresset juice er importeret fra lande verden rundt. Det er derfor muligt at få velsmagende frugter hele året rundt. Vores friskpresset juice er filtreret og skræddersyet til cocktail, madlavning og andre gastronomiske oplevelser.

KUNDER

BAR’ DJUS’ nuværende kunder er alt fra store til små virksomheder indenfor forskellige brancher. Vi prøver på bedste vis, at efterkomme vores kunders ønsker i forhold til friskpresset juice og vi sætter pris på fast samarbejde samt gode relationer.

VÆRDIER

BAR’ DJUS fokuserer på kvalitet og kundetilfredshed. Vi ønsker altid at samarbejde og forventningsafstemme med vores kunder så vi opnår den fulde kundetilfredshed og der ikke opstår uoverensstemmelser. Derfor skræddersyer vi aftalen og produktet ud fra dit ønske. Herudover er vi leveringsdygtige og levere altid til tiden.

BÆREDYGTIG

Hos BAR’ DJUS arbejder vi altid efter at have bæredygtig og miljøvenlig profil. Vi indkøber den frugt som ikke lever op til de størrelse- og formkrav hermed udseende, som butikkerne har fastlagt. På denne måde kan vi være med til at bekæmpe madspild.

Vi ser affaldssortering som en nødvendighed for at forbedre miljøet. Dermed kan vores affald blive omdannet til biogas og skåne miljøet.

EVENT

BAR’ DJUS har erfaring indenfor private og erhvervs-arrangementer samt events. Vi kan håndtere både små og store selskaber og hvis det er et festligt arrangement så er alkohol bestemt også muligt at tilføje i en friskpresset juice. Vi har derudover en mobil-bar og en masse frugt som vi pynter omkring baren, hvis det ønskes.

Kontakt os for at få et tilbud, der passer til netop dit arrangement, med den eller de friskpressede juices du/I helst vil have.

 

HOME